Атомна бомба від волонтерів
В нашому середовищі давно свій сленг, свої розмови, свої дороги і своє життя. Відколи почалась війна, у наших телефонних записниках з’явились тисячі нових імен. У Фейсбуці — тисячі друзів.
События в Украине - 8 липня 2015, 12:55
В квітні місяці мною була поширена інформація аналітичного відділу ГІ "Права Справа" про перебування на території України громадянина РФ на псевдо"Ручей".Останній в ролі куратора та інструктора займається розбудовою збройних сил т.зв. ЛНР і безпосередньо контролює процес військового вишколу бойовиків.
События в Украине - 8 липня 2015, 12:18
Кортеж Яценюка грубо нарушил ПДД в центре Киева
Нынешним чиновникам правила дорожного движения не писаны...
События в Украине - 8 липня 2015, 12:16
Группа народных депутатов обратилась к руководству страны и правоохранительных органов с требованием отреагировать на факты, связанные с городским головой Одессы Геннадием Трухановым.
События в Украине - 8 липня 2015, 09:57
Марш добровольців на честь князя Святослава Хороброго.
Відео Правого Сектора, з маршу добровольців, що розповідає незручну для влади правду про думку про неї людей на вулицях Києва! "Поки наші брати гинуть на полі бою... Влада домовляється з ворогом!"
События в Украине - 7 липня 2015, 16:54
Новий закон про Рахункову палату не дає їй можливості грати на випередження
Новоприйнятий закон «Про Рахункову палату України» посилить роль відомства, що має стати основним парламентським контролером за публічними фінансами.
События в Украине - 7 липня 2015, 16:35
Заступник директора ГО «Публічний аудит»
Система безоплатної правової допомоги не готова до впровадження
Віднедавна в Україні запрацювало 100 центрів безоплатної допомоги для малозабезпечених громадян та сімей-учасників АТО. Давайте розберемося, із чим можуть бути пов’язані проблеми в їх роботі.
События в Украине - 7 липня 2015, 15:38
соціальний експерт
За цим стоять абсолютно конкретні банки і конкретні люди: вони заробили мільярди, а тепер їхнє завдання – викупити все, що є в Україні за безцінь. І тому оголошується штучний технічний дефолт ...
События в Украине - 7 липня 2015, 15:02