Іран пішов в атаку. Не чекали?

02 жовтня 2024, 11:53
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
Іран пішов в атаку. Не чекали?

Країни заходу хочуть бути демократично-пухнастими

Ну, що деескалатори, дочекалися? Поки міркували про те, як би залагодити справи з Росією так, щоб вона не образилася, ще один ваш викормиш, тоталітарний клуб бородатих дрімучих фанатиків, сьогодні відкрито загрожує «справедливою відповіддю» всім американським базам на Близькому Сході. А Ізраїль із його «залізним куполом» перебуває під ударом сотень ракет.

Ну звісно, країна 20 років під санкціями. Звідки там узятись більш-менш сучасним зразкам зброї? Так казали ж вам, що вони навіть Орді продають зброю для закошмарювання України! Ні, ну вони ж кажуть, що не продають. Може, це не вони!

Після збиття в 2020 році українського літака на зльоті з їхнього столичного аеропорту, ось які заходи вжив Міжнародна організація цивільної авіації? Висловила занепокоєння? А ООН? Там немає сенсу питання агресії ставити навіть до порядку денного, не те що на голосування! Рада безпеки обов'язково заблокує. Бо там одна третина таких самих агресивно-войовничих країн.

Коли ХАМАС відкрито напав на Ізраїль 7 жовтня минулого року, яким став головний порядок денний цих органів? Як не допустити страждань мирних палестинців. Які щільно сидять на допомозі ООН, яку із задоволенням хрумкають ватажки терористів. Так країну жертву агресії, яка відповіла на агресію, почали саму і звинувачувати у всьому.

Всім цим тоталітарно-авторитарним та іншим людожерським режимам є на кого рівнятися. Вбачаючи безкарність агресії проти України, у багатьох таких режимів засвербіли руки. Вони ж бачать і оцінюють «глибоке занепокоєння» світових органів, які навіть із проявом подібної поведінки зобов'язані рішуче боротися.

І Ізраїлю закид. Додружилися з натхненником усіх імперій зла? Не хотіли зрозуміти Україну, яка щодня мужньо бореться з агресором? Ну, тепер приємного апетиту!

А боротьба з країнами-агресорами є досить простою. Забороніть в'їзд до своїх комфортних країн громадянам усіх імперій зла. Забороніть польоти їхньої авіації до ваших аеропортів. Нехай собі літають усередині своїх імперій. І вам легше стане - буде менше терористів усіх мастей на ваших територіях. Забороніть усім. Не має бути біженців. Як із Ордою, раз громадяни допустили такий лад у себе, то нехай насолоджуються їм удома. А не створюють свої діаспори у ваших країнах, які потім із вами ж і борються.

І перекриття дороги до Європи та Америки було б набагато дієвішим, ніж зброя. А ви ж хочете бути демократично-пухнастими! Ось і піднімає у ваших країнах голову звичайний фашизм. Самі винні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.