Суд повернув слідчому СБУ Новаку клопотання про політичні репресії за пацифізм

25 жовтня 2023, 11:17
Власник сторінки
Публічний інтелектуал, доктор філософії з права, правозахисник, дослідник і практик миру та ненасильства.
0
30
Суд повернув слідчому СБУ Новаку клопотання про політичні репресії за пацифізм

Хочу подякувати моєму адвокату, професіоналу і патріоту Олегу Веремієнку за влучні побажання до слідчого належним чином оформлювати клопотання: робити опис матеріалів клопотання, нумерувати сторінки.


Суд повернув слідчому СБУ Новаку клопотання про продовження політичного переслідування Юрія Шеляженка за пацифістські погляди.

Слідчий порушив вимоги КПК України, серед іншого - не надав єдиний "доказ" "злочину", якого не було - копію заяви пацифістів, в якій за його версією виправдовується, а насправді засуджується російська агресія.

Однак слідчий невтомно продовжує репресії і збирається подати нове клопотання, щоб я сидів під домашнім арештом і після нового року.

Тут коротке відео на цю тему з мемом Directed by Robert B. Weide.


А повний відеозапис засідання опубліковано на YouTube до уваги юристів і всіх, хто цікавиться правами людини та кримінальним процесом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Свобода слова,СБУ,КПК,права людини,правосуддя,політичні репресії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.