Шановні друзі, колеги, шановні Українці!

05 березня 2022, 10:50
Власник сторінки
Народный депутат Украины 6-го созыва
0
220
Шановні друзі, колеги, шановні Українці!

Зараз настали темні часи

Зло кружляє над нами і намагається нас перемогти.Те, що я хочу сказати можливо не буде почуте, або не "актуальне", але я все ж таки скажу. Війна з нами ведеться не тільки на воєнному та інформаційному просторі а й з нашим душами, з нашою культурою.

 Ворог завдає не меньш болючі удари, пробиваючи нашу ідентичність, нашу свідомість  і ми самі не помічаємо як перетворюємося на тих, хто все менше схожий на людину. Відбірні матюки і непристойна лайка, брудні слова зараз вважається проявом мужності і стійкості, а добре слово - для слабаків.

Але ж ми знаємо, що добре слово може вилікувати, може надихнути на подвиг, на перемогу, бо спочатку було Слово.Я не хочу щоб ворог переміг нас на цьому фронті! Закликаю всіх-станемо разом проти зла, несемо добро і добре слово, бо ми Українці і наше завдання зберегти і передати нашим нащадкам наш неповторний український код буття, який випромінює мужність, віру у добро і незламний порив до світла.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.