Шпигунство болгарських розвідників на користь Російської Федерації

09 квітня 2021, 12:48
Власник сторінки
0
16

У ході спецоперації у столиці Болгарії затримали 6 військових, які пряцювали на Росію

Від службовців військової розвідки Болгарії, яких запідозрили в шпигунстві на користь Росії і затримали, вимагали добути матеріали, які стосувалися Росії, України, Білорусі та інших країн.

Про це йдеться у розшифровках розмов ймовірних кураторів та їх підопічних, які опинилися в розпорядженні . Також мова йде про секретні матеріали щодо країн Близького Сходу, Іраку, Сирії, Нагірного Карабаху.

"Які матеріали потрібні – обстановка в Болгарії, матеріали, що стосуються РФ, України, Іраку, щось актуальне. Нагірний Карабах – дуже важливий. Матеріали по Сирії за 4 місяці, якщо не зможеш взяти, зроби фото. Також Україна і Білорусь, і ті 8% поліції, які засновники протесту. І знімай будь-яку секретну інформацію, щоб було видно, що у тебе є доступ до секретних документів", – говорить на записі ймовірний куратор.

Також на записи потрапила розмова, яка стосується оплати за ймовірне шпигунство.

"Зараз не можу сказати скільки будуть платити, залежить від матеріалу. Але в принципі буде, давай по-чесному, в валюті. Як вважаєш за краще, в валюті або в болгарських левах? Скажи, де будеш зберігати гроші? Все-таки якщо тобі дадуть 2000 левів щомісяця або 3000 левів, це пристойна сума", – сказано в розшифровках.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Болгария,Росія,російський шпигун,розвідка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.