«Російські міфи про український націоналізм»

14 листопада 2020, 11:38
Власник сторінки
0
5235

Будучи, по суті, збіговиськом печерних шовіністів, кремлівські небожителі відмовляють народам в праві на ідеологію...

Вони бояться проявів націоналізму у інших народів, бо тоді чіткіше проявиться їх шовіністична людино-ненависна сутність. Російський шовінізм в 20 столітті остаточно сформувався в рашизм, як прояв фашизму на російському грунті. Здавалося б, трохи приглушений в дев'яності, при Єльцині, при Путіні бацила фашизму, поширювана кремлівською пропагандою, встигла отруїти мільйони росіян. Право бути націоналістом, з переходом в рашиста, Кремль визнає тільки за росіянами.

Тому український націоналізм і українські націоналісти для Кремля є злочинці, які посягають на те, що, по кремлівським упередженням, належить тільки росіянам. Петлюра, Коновалець, Мельник, Бандера, Ярош - всі вони для Кремля вороги, бо боролися за незалежну Україну, наявність якої в історії Кремль не визнає, бо це місце він наполегливо намагається зайняти сам. Незважаючи на те, що українські націоналісти не воювали в лісах Підмосков'я, а у себе вдома, на своєму городі або полі, за свою і загальну свободу, вони для Кремля все одно вороги кровні.

Найбільш активних українських націоналістів (Петлюру, Коновальця, Бандеру, Ребета та інших) Кремль вбивав, за допомогою своїх агентів, за кордоном, здійснюючи при цьому міжнародні кримінальні злочини, за які відповісти ще доведеться. З іншими націоналістами Кремль розправлявся в ГУЛАЗі.

Нині Кремль продовжує ту ж расистську підривну практику вбивства українських патріотів, але вже в самій Україні. Факти підривів автомобілів полковників українських спецслужб криваве тому підтвердження. Кремль став на шлях державного тероризму проти неугодних йому діячів в інших країнах. Більш того, Кремль розв'язав світову гібридну війну, особливо її кібер напрямок. Атака 2017 року на українські урядові та банківські сервери тому підтвердження. Кремль роздуває пожежу нової світової війни, при цьому брехливо прикриваючись боротьбою з націоналізмом, право на який має всякий народ на землі.

До речі, Гітлер по відношенню до українських націоналістів здійснював ту ж злочинну практику, що ще раз підтверджує ту незаперечну істину, що фашизм і рашизм - брати рідні.

За чотири століття «братніх» задушливих обіймів Кремль виморив в Україні десятки мільйонів ні в чому не винних життів. 20 століття в цьому відношенні стало особливо трагічним. На території України прогриміли дві світові імперіалістичні війни, розв'язані кремлівськими імперіалістами, дві громадянські війни (1917-1921 і епізодично до 1930 року, 1939-1954 роки), три голодомори (1920-1921, 1932-1933, 1946-1947), масові політичні репресії з вивезенням цілих сімей до Сибіру і на Схід. Весь цей геноцид проти Українського народу здійснювався під брехливим гаслом боротьби з ненависним Кремлю українським націоналізмом.

Ще прийде час і з Кремля обов'язково спитають по повній програмі за злочини проти Українського народу - громадян України всіх національностей. В їм роздуватися згарище нової гібридної війни Кремль загине першим, бо породжує вітер, пожне бурю.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: Россия,Україна,націоналізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.