РЕЖИМ ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ ПІД ЗАГРОЗОЮ

21 серпня 2020, 19:29
Власник сторінки
0
24

Після оголошення режиму припинення вогню уже четвертий тиждень вельми голосна тиша, яка скажено ріже вуха, але противник не зупиняється, облаштовує позиції.

Представниками місії ОБСЄ на Донеччині починаючи з 29 червня по теперішній час за допомогою своїх спостерігачів постійно фіксують порушення повного та безстрокового припинення вогню з боку так званого «ДНР».

 Останнім часом було виявлено, що на ділянці розведення сил і засобів № 3 в районі селища Петрівського окупанти продовжують облаштовувати передові позиції, з метою просування вперед у глиб української сторони.

19.08.2020 СММ ОБСЄ зафіксувала вибух у межах ділянки розведення в районі Петрівського, а безпілотний літальний апарат СММ дальнього радіуса дії у вечірній та нічний час зафіксував людей на цій ділянці розведення.

20.08.2020 СММ ОБСЄ зафіксувала одне порушення режиму припинення вогню в Донецькій області, та ще трьох бойовиків помітили на колишніх позиціях в районі розведення, двоє з яких перебували в нещодавно виритій десятиметровій  траншеї у бік позицій ЗСУ.

Таким чином, цей факт є ще одним підтвердженням того, що російсько-окупаційні війська продовжують приховано облаштовувати свої позиції в межах ділянки розведення сил і засобів.

 Після оголошення режиму припинення вогню уже четвертий тиждень вельми голосна тиша, яка скажено ріже вуха, але противник не зупиняється, облаштовує позиції. Найманці РФ роблять все для того, аби порушення режиму тиші якомога швидше скінчилося, щоб знову вбивати українських військових та грабувати місцеве населення.  

Тому на передовій не вірять у те, що так зване всеосяжне перемир'я протримається аж надто довго, бо за плечима наших військових таких «режимів тиші», майже тридцять.

Попри те, що важке озброєння по всьому фронту відвели, бійці не занепадають духом - стрілецьке все на місці.

Наші військові на високому рівні виконують свій обов’язок, та підтримують один одного, адже все колись закінчується і війна теж.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.