Окупаційні війська тренують розвідників та снайперів

07 серпня 2020, 22:31
Власник сторінки
0
40
Окупаційні війська тренують розвідників та снайперів

Противником на Донбасі проведені командно-штабні тренування з управління військами, тактичні навчання з артилерійськими підрозділами, двосторонні ротні тактичні навчання.

                                                             Окупанти на Донбасі провели збори снайперів під час режиму припинення вогню.

Незважаючи на Мінські домовленості, в умовах запровадженого режиму припинення вогню, російські найманці на Донбасі продовжують підготовку особового складу до провокацій проти Збройних Сил України, та цивільних осіб, які проживають на підконтрольній Україні території.

Противником на Донбасі проведені командно-штабні тренування з управління військами, тактичні навчання з артилерійськими підрозділами, двосторонні ротні тактичні навчання, а також збори зі снайперами та розвідниками.

У випадку наземної операції на яку розраховують російські найманці, визначались об’єкти, які знаходяться на підконтрольній Україні території у Донецькій та Луганській областях, з метою здійснення обстрілу артилерійськими розрахунками.

Українські військові вже зрозуміли, заради чого проводяться навчання, окупанти не збираються закінчувати війну на Донбасі, а судячи з того, як вони готуються, треба зробити деякі висновки.

Нам залишається лише спостерігати, як бойовики готуються до наступу, по всій лінії розмежування, та сподіватися що це лише навчання.

У гіршому випадку, наші військові дадуть ворогу таку гідну відсіч, що він більше ніколи не вступить на українську землю.

 


Новости от Сіріус Inform в Telegram. Подписывайтесь на наш канал: https://t.me/siriusInform


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.