БОЙОВИКИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ РЕЖИМ ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ У СВОЇХ ЦІЛЯХ.

06 серпня 2020, 21:56
Власник сторінки
0
24
БОЙОВИКИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ РЕЖИМ ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ У СВОЇХ ЦІЛЯХ.

ПОНОВИЛИ ПОЛЬОТИ БЕЗПІЛОТНИКІВ ТА УКРІПЛЮЮТЬСЯ. Трое бойовиків помітили на колишніх позиціях в районі розведення, двоє з яких перебували в нещодавно виритому десятиметровому подовженні наявної траншеї

                             Інженерне облаштування позицій в районі Донецького Аеропорту

 

Представниками місії ОБСЄ на Донеччині 29 червня було виявлено, що на ділянці розведення сил і засобів № 3 в районі селища Петровського окупанти почали облаштовувати передові позиції, з метою просування.

Зазначається, що трьох бойовиків помітили на колишніх позиціях в районі розведення, двоє з яких перебували в нещодавно виритому десятиметровому подовженні наявної траншеї.

Таким чином, цей факт є ще одним підтвердженням того, що російсько-окупаційні війська продовжують приховано облаштовувати свої позиції в межах ділянки розведення сил і засобів № 3 «Петрівське».

На Приазов'ї у Донецькій області бойовики попри режим тиші поновили польоти своїх безпілотників. Дрони, проросійські найманці, піднімають одночасно з прольотом над позиціями безпілотників ОБСЄ.

Бойовики використовують режим припинення вогню у своїх цілях: копають, укріплюються і ніхто їм не заважає.

 Після оголошення режиму припинення вогню тут не чути великого калібру, але добре видно як проводяться роботи на тому боці. Бойовики заливають у бетон свої старі позиції і копають у наш бік нові.

Без страху проводять окопні роботи, нові позиції затягають маскувальними сітками, в нічний час виходять на берег продивляються, встановлюють нові спостережні пости.

Роблять провокації, стріляють зі своїх позицій невідомо в який бік. Все чутно.

Дві здогадки - або отримали зарплату і напилися, або намагаються спровокувати на вогонь у відповідь. Однак стріляти заборонено. Бо це автоматично означає порушення режиму тиші.

Тому на передовій не вірять у те, що всеосяжне перемир'я протримається аж надто довго, бо за плечима наших військових так званих «режимів тиші» з десяток.

Попри те, що важке озброєння по всьому фронту відвели, бійці не занепадають духом - стрілецьке все на місці. Порох сухий, а буде команда, то міномети швидко повернуть на позиції.

Поки режим тиші, хлопці чистять зброю, спостерігають і трохи читають. У місці, де не має зв'язку й телебачення, це чи не єдина розрада для бійців.

Дух у наших військових на високому рівні. Хоч і забрали важке озброєння, але ми готові дати відсіч у будь-який момент.

 

 

 

Новости от Сіріус Inform в Telegram. Подписывайтесь на наш канал: https://t.me/siriusInform

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.