Бойовики втрачають особовий склад під час припинення вогню

06 серпня 2020, 17:29
Власник сторінки
0
48
Бойовики втрачають особовий склад під час припинення вогню

Дуже поширено вживання наркотичних речовин серед бойовиків, особливо тих, хто приїхав на Донбас з РФ

Під час режиму припинення вогню 05.08.2020 бойовик так званого 1 омсбр 1 АК НМ «ДНР» отримав не бойове вогнепальне поранення в результаті порушення правил поводження зі зброєю. Зазвичай причиною таких вчинків стає надмірне вживання спиртних напоїв.

Час від часу у 1 АК НМ «ДНР» трапляються випадки не бойових вогнепальних поранень бойовиками, але постійні вливання спиртного у них вже мають систематичний характер. Дуже поширено вживання наркотичних речовин серед бойовиків, особливо тих, хто приїхав на Донбас з РФ, так званих найманців котрі мають бойовий досвід на території Чечні, Сирії та інших держав, де потрібне втручання російських бойовиків задля вирішення політичних амбіцій РФ.

Війну легко почати але дуже важко закінчити, поки російські найманці знаходяться на Донбасі вони зроблять все для того, щоб війна тривала як найдовше задля задоволення своїх фінансових потреб, тому зрив Мінських домовленостей для них лише питання часу.

Ми не здивуємось якщо вину за ці небойові втрати вони почнуть перекладати на плечі українських військових, та перекручувати факти, щоб звинуватити українську сторону.

 

 

 

Новости от Сіріус Inform в Telegram. Подписывайтесь на наш канал: https://t.me/siriusInform

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.