Не витримав знущань

28 липня 2020, 15:41
Власник сторінки
0
32
Не витримав знущань

Близько 03:00 год. 28.07.2020 під час несення служби на бойовому чергуванні військовослужбовець 6 мср 2 мсб 1 омсбр рядовий Дабанов здійснив самогубство поціливши з АК-47 собі у голову.

З наших джерел у правоохоронних органах так званої  «ДНР», нам стало відомо, що у районі  н.п. Мічуріно біля 03:00 год. 28.07.2020 під час несення служби на бойовому чергуванні  військовослужбовець 6 мср 2 мсб 1 омсбр рядовий Дабанов здійснив самогубство поціливши з АК-47 собі у голову.

Ця подія сталася не тому, що від нього пішла дівчина, а ймовірно тому, що рядовий ніс службу у темну пору доби один, порушуючи тим самим усі норми уставу караульної служби, хоча на позиції в той момент знаходилось п’ять бойовиків. При з’ясуванні усіх обставин нам вдалось з’ясувати усі причини його так би мовити дійства. По-перше, у зв’язку з постійними алкогольними вливаннями командир цього підрозділу вирішив, що одного бойовика цілком достатньо, тим паче повне та безстрокове припинення вогню з обох боків лінії розмежування, дійсно виконується з українського боку. По-друге, цей так би мовити військовий, був серед своїх білою вороною, якого завжди принижували били та відбирали гроші.

Напевно цей випадок залишився б не поміченим для української сторони, але те, що нам стало відомо, не може залишитись без уваги. При більш детальному огляді його речей, правоохоронці звернули увагу на телефон у кишені самогубці, саме в ньому були докази причетності до самогубства керівним складом підрозділу. Всі розмови  з командирами та іншими бойовиками він записував на свій телефон, деякі навіть із відео фіксацією. Замість того щоб передати ці розмови до вищого командування, котре як ми розуміємо нічого не зробить своїм підлеглим, та ще й покарають військового, за записування усіх розмов на телефон, він вирішив скоротити собі вік, як для військового у дуже легкий спосіб.

За подальшим перебігом подій ми будемо слідкувати дуже прискіпливо, та сподіватись, що всіх, хто до цього причетний, покарають правоохоронці так званої «ДНР».

Нам залишається лише чекати коли ці, незаконні збройні формування самі себе знищать, та запанує мир на українській землі.

 

 

Новости от Сіріус Inform в Telegram. Подписывайтесь на наш канал:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.