Окупанти знов обстрілюють цивільних

15 липня 2020, 17:36
Власник сторінки
0
26
Окупанти знов обстрілюють цивільних

Цей обстріл, окупанти намагаються видати за дії українських військових, щоб таким чином, дискредитувати українську владу у недотриманні мінських угод.

Вчора, ДНРівські вилупки з 100 ОМСБр обстріляли селище Олександрівка в Петрівському районі м. Донецька. Пошкоджені два будинки, двоє цивільних поранені. Вогонь вели з мінометів калібру 120 мм.

Цей обстріл, окупанти намагаються видати за дії українських військових, щоб таким чином, дискредитувати українську владу у недотриманні мінських угод. Після таких обстрілів треба зробити висновки, що там залишились повні ДНРівські відморозки, та їх не менш відморожені «імбіцильні» окупаційні війська, які намагаються зробити так, щоб всі ці військові злочини, лягли на плечі українських захисників. Але, приховати чи перекласти провину у них не вийде, так як всі обстріли були зафіксовані представниками наглядової місії ОБСЄ. Це ще раз доводить, що мирне населення на окупованих територіях ї надалі буде страждати від дій проросійських окупантів яким байдуже хто насправді постраждає, чи загине від їхніх обстрілів.

           

 

 

Новости от Сіріус Inform в Telegram. Подписывайтесь на наш канал: https://t.me/siriusInform

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.