КОЛИ ЗАКІНЧЕТЬСЯ ТЕРМІН ПУТІНА

12 липня 2020, 21:06
Власник сторінки
0
31
КОЛИ ЗАКІНЧЕТЬСЯ ТЕРМІН ПУТІНА

Обнуління терміну відкрило для нього новий горизонт. Так, у 2036 році йому виповниться 84 роки, і він цілком може вирішити призначити наступника до цього терміну, не чекаючи деменції.

Володимир Путін княжествує уже двадцять років, і відтепер у нього в запасі є ще шістнадцять. Обнуління терміну відкрило для нього новий горизонт. Так, у 2036 році йому виповниться 84 роки, і він цілком може вирішити призначити наступника до цього терміну, не чекаючи деменції. Але в будь-якому випадку правки до конституції розв'язали йому руки на найближчі півтора десятиліття.

Причому форма обнуління термінів сама собою свідчить багато про що. Для продовження свого правління, Володимиру Путіну зовсім не потрібен  був референдум достатньо рішення обох палат парламенту. Але вся історія з «народним голосуванням» це стара, як світ спроба вождя спертися безпосередньо на народ. Такий собі референдум про персональну довіру. Сигнал елітам про те, хто тут справжня влада.

Російський президент за допомогою «референдуму» не тільки отримував ярлик на князювання. Він ще й заздалегідь ділив відповідальність із країною за все, що зробить надалі. Усе «голосування» спочатку влаштовувалося як плебісцит: схвалення того, що вже сталося, і згода на те, що готується. Росії запропонували знову підписатися на Путіна і вона це, як мінімум, з точки зору виборчкомів, успішно зробила.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.