Випробувачі

25 червня 2020, 18:00
Власник сторінки
0
36

Командири підрозділів, вважаючи себе панами, а бойовиків та цивільних осіб – кріпаками, вивезли їх на передній край своїх позицій, відібрали у них одяг та документи, та вказали обсяг роботи, який необ


Як нам стало відомо, командир 1 армійського корпусу народної міліції «ДНР» генерал-майор Примаков О.І. віддав наказ підпорядкованим йому командирам частин, встановити місця розташування мінних полів, позицій Збройних Сил України, особливо розташованих в лісосмугах.

На виконання наказу, командир 11 омсп полковник Тарасов А.М.,  100 омсбр – полковник Свірський С.В. та 5 омсбр – підполковник Крупніков Д.В., доручили підлеглим їм бойовикам та, у примусовому порядку, цивільним особам, провести розвідку розташування мінних полів, блок-постів та позицій Збройних Сил України. Командири підрозділів, вважаючи себе панами, а бойовиків та цивільних осіб – кріпаками, вивезли їх на передній край своїх позицій, відібрали у них одяг та документи, та вказали обсяг роботи, який необхідно виконати.

Двоє бойовиків, усвідомлюючи, що у них відсутнє обладнання, необхідне для виявлення мін, на свій страх та ризик, діставшись позицій Збройних Сил України, добровільно здалися військовослужбовцям.

Трьом цивільним особа, повезло менше. Виконуючи завдання вони підірвалися на мінних полях, встановлених представниками незаконних збройних формувань "ДНР". Від отриманих тілесних ушкоджень вказані особи загинули на місці, а їх діти залишилися сирітками.

Складається враження, що ідеологи "Русского мира", бойовиків незаконних збройних формувань "ДНР" та населення, яке мешкає на непідконтрольній Україні території Донецької області, вважає безправними кріпаками, які побоюючись вигаданого покарання для себе та своїх близьких родичів, виконають будь-яке завдання, за рахунок власного життя. Мешканці отямтесь, відстоюйте свої права та законні інтереси, ви ж мешкаєте на своїй власній землі.





   

 

     

     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.