Карантин може врятувати життя.

21 червня 2020, 16:02
Власник сторінки
0
23
Карантин може врятувати життя.

Ополченці з так званих «ДНР» разом з російськими найманцями вже не вперше обстрілюють бази відпочинку, де могли б відпочивати ви та ваші діти. Хтось ще хоче «Руський мир»?

Стало відомо 21.06.2020 приблизно о 8:20 на території бази відпочинку «Сокіл», яка знаходиться у н.п. Бердянське, Волновахського району, Донецької області, вул. Морська 11Б, з північно східного напрямку (Саханка - Широкине) прилетів та вибухнув снаряд протитанкової керованої ракети типу 9к136 «Корнет», дальність стрільби складає 9.5 км.,  постраждалих з числа військових та цивільних немає, у зв’язку з тим, що вибухнуло у той час, коли база відпочинку не працювала через епідемію COVID-19. Ополченці з так званих «ДНР» разом з російськими найманцями вже не вперше обстрілюють бази відпочинку, де могли б відпочивати ви та ваші діти. Хтось ще хоче «Руський мир»? Там, де не має російських найманців, там люди не бояться за своє життя. Можно подалати любий коронавірус, але спершу треба подолати російський вірус у себе в голові.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.