Визнання Іраном вини: наслідки для України

11 січня 2020, 11:27
Власник сторінки
Заступник директора Українського інститута дослідження екстремізму
1
1118
Визнання Іраном вини: наслідки для України

В ситуації з розслідуванням збитого літака, Іран обрав визнання вини замість допуску міжнародних експертів до своїх баз ППО та секретної документації

В ситуації з розслідуванням збитого літака, Іран обрав визнання вини замість допуску міжнародних експертів до своїх баз ППО та секретної документації.

Тепер в Тегеран літатимуть лише літаки Аерофлоту (всупереч рекомендацій Росавіації). Але є мінуси для РФ. Іран надто швидко визнав вину. Тепер до 9 березня (початку суду щодо MH17)збитий над Тегераном літак не буде сильно відтінювати російську вину.
І однозначно, це ще раз підкреслює “ефективність і доцільність” військово-промислової співпраці з РФ. Особливо в конктесті закупівлі засобів ППО.

Тому Україні у світовий порядок денний треба вводити питання про безпеку мирних коридорів над країнами, що купують в Росії засоби протиповітряної оборони. І щось мені підказує, що в цій “тємі” нас підтримають США (щось - це те що вони продають ефективну альтернативу)
І безумовно, це не знімає вини з Ірану за помилку. Навіть якщо це наслідок “американської авантюри”. Американська авантюра, в іранському розумінні, це чекати атвєтки на власні ракетні удари по іншій країні. Але водночас - не закривати небо для пасажирських перевезень
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Украина,война,авиакатастрофа,США,Иран,Тегеран,ПВО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.