КГБ (ФСБ) та релігія

04 липня 2019, 16:58
Власник сторінки
0
23

КГБ (ФСБ) та релігія

Працюючи під прикриттям, нащадки КДБістів, одягнули ряси та за майже 30 років створили потужний інструмент управління масами. А, зважаючи на те, що зусилля спецслужб були підкріплені телевізійним шлаком, населення у РФ дебілізувалося настільки, що за право поводити язиком по напіврозкладеній нозі давно померлої людини можуть навіть побитися.

Але, якби це все відбувалося виключно за «парєбриком», було б ще півбіди. Справа в тому, що віряни у Гундяєва вже п'ятий рік пруть на Донбас. Божевільні козаки стріляють з гаубиць та вбивають людей, кажучи: "во ім'я господа, вогонь!", ґвалтують жінок, катують ні в чому не повинних чоловіків та навіть дітей.

А перед будь-яким релігійним святом окупанти лише посилюють тиск на жителів "ДНР" та "ЛНР". Так звана УПЦ МП, яка є філією РПЦ, фактично єдина з працюючих на повну потужність церков. Інші релігійні організації росіяни жорстко придушили. Почалося це ще у 2014-му, коли бойовики відправляли на підвал представників будь-якої релігії, що молилися за мир в Україні (адептів Гундяєва серед них було дуже мало). І, зважаючи на культ православ'я, після захоплення Донбасу, терористи почали боротися з іншими релігіями. Пішли у так званий хрестовий похід, як вони самі його називають.

Протестанти, католики, іудеї опинилися у своєрідному вигнанні. Їхні церкви розмародерили, а священникам заборонили проводити буль-які служіння. З тих самих пір ніхто, звісно, не відрікся від своєї віри, але люди почали таємно збиратися для молитв по своїх домівках. Навіть потенційний опір окупантам став неможливим, то ж путінські терористи, знаючи про це, майже втратили інтерес до іновірців.

Однак Московські окупанти впливають на Українське суспільство не тільки через УПЦ та РПЦ. Деякі протестанти мають певні превілегії. ФСБшні куратори здійснюють свій вплив через діяльність підконтрольних їм протестантантських організацій.

Так, міжнародна релігійна організація «Церква адвентистів сьомого дня» налічує понад 20 мільйонів дорослих членів, вищим представництвом є Генеральна Конференція якій підпорядковуються різні дивізіони за територіальною належність.

Одним із таких дивізіонів є Євро-Азійський дивізіон, в який входять Білорусь, Росія, Молдова та до 2015 року Україна. З початком збройної агресії на РФ у Донецькій та Луганській областях, Українське представництво АСД вийшло з ЄАД (де-юре), та перереєструвалося на США, однак фактично підпорядкованість залишилася «під Москвою» з відповідними ФСБшними кураторами.

З використанням такої традиційної для нашого «Брата» ГБшної політики, Москва намагається окутати а потім знищити Україну з усіх можливих сторін.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.