Інформаційний тероризм Росії у Європейському масштабі

03 травня 2019, 18:19
Власник сторінки
0
5147

Сьогодні Кремль гібридно-політичним шляхом намагається системно змінити владу в Європі...

при цьому в першу чергу використовуючи прийоми інформаційного тероризму, який складається з кібертероризму і тероризму з використанням засобів масової комунікації. Все це робиться зметою нанесення істотного майнової шкоди чи настання суспільно небезпечних наслідків.

Інформаційний тероризм з використанням засобів масової комунікації (ЗМК), перш за все Інтернету, використовують для ведення психологічної війни, пошуку потрібної інформації, навчання самих терористів, збору грошових коштів, ведення деструктивної пропаганди, вербування нових членів, планування і координації дій. На вістрі інформаційного тероризму стоять інформаційно-психологічні атаки з метою дестабілізації політичної ситуації в окремих регіонах та цілих країнах.

Так, в Україні, з метою дестабілізації її внутрішньополітичної обстановки, зниження можливостей країни і народу опиратися агресору, мають місце спроби проштовхнути на вищі державні пости людей, проросійських поглядів.

Характерно те, що весь арсенал інформаційно-терористичних дій, які використовує Кремль по відношенню до своїх близьких і далеких сусідів, в самій Росії заборонений законами і вважається загрозою втручання у внутрішні справи країни. У той же час Росія собі дозволяє втручатися, особливо у періоди виборів і референдумів, в справи таких суверенних країн як США, Франція, Німеччина, Британія, Голландія, Іспанія, Ізраїль та ін.

Російський терор інформаційно-психологічним втручанням не обмежується та наростає в міру досягнення чергових «успіхів». Як кажуть: «апетит приходить під час їжі».

Російський інформаційний тероризм (спецпропаганда) виведений на новий якісний рівень, в нього вкладені величезні гроші, навчені кадри, яким створені сприятливі умови для роботи. Створено чудове технічне забезпечення їх роботи. Тому їх підривна діяльність носить напористий і самовпевнений характер, вони всюдисущі і невиправно брехливі. Правда, їх робота, за старою російською традицією, часто носить вельми сокирний характер, але вони беруть числом своїх інформаційних атак. Але і зовнішній світ не стоїть на місці. Він з кожним днем ​​все більше напрацьовує здатність до несприйняття російської дезінформації, якісному опору з переходом в відповідні результативні атаки на прояви російського інформаційного тероризму.

Захист від такої агресивної пропаганди існує, і це ми з вами, які завжди критично ставляться до нової неперевіреної інформації та фактів, ті які подумають та проаналізують перш ніж робити якість кількісні чи якісні висновки. Усе в наших руках та головах.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Украина,Європа,агрессия России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.