Молода «гвардія» для Путіна

04 березня 2019, 12:15
Власник сторінки
0
4293

Мілітаризація суспільної свідомості дітей в Криму продовжує набирати обертів, разом з мілітаризацією півострова ...

Нині в Криму на потоці виробництво дітей для війни. Кремлю потрібні солдати, готові не замислюючись віддати свої життя за будь-яку кремлівську авантюру. Мілітаризація суспільної свідомості дітей в Криму продовжує набирати обертів, разом з мілітаризацією півострова. Кримчани в соцмережах з жахом спостерігають за нав'язуванням «військового психозу» їх підростаючому поколінню. Особливо старається в справі насадження серед кримських дітей культу війни всеросійське військово-патріотичне громадський рух «Юнармія». З недавніх пір ця організація з'явилася в Криму і тут же розвинула небувалу активність. Для мілітаризації дітей, на постійній основі, в Севастополі створили навіть "Будинок Юнарміі".

Але і без «Юнарміі» в Криму проводиться багато воєнізованих заходів за участю молоді, де їх організовують школи, гуртки і клуби. Не так давно, в Джанкої пройшла військово-спортивна гра «Взвод» серед юнармейскіх загонів і військово-патріотичних клубів муніципальних освітніх установ міста. Дітей по ТРИВОЗІ з занять висмикували, влаштовували їм екскурсії на військові полігони, давали постріляти. Зі стрільби, взагалі організують окремі змагання, як, наприклад, в селі Петрівка, кримського Красногвардійського району. Там організували змагання з пневматичної гвинтівки на "Кубок Героя Радянського Союзу Василя Зайцева".

З приводу Юнарміі «розсудливі» кримчани пропонують міністерству оборони РФ обов'язково записати в неї всіх дітей, батьки яких рвуть глотки за Путіна в його «путінюгент», як вони самі висловлюються.

Зараз кримчани в соцмережах відверто пишуть, що зовсім хворих «путінізмом» в Криму мало, а тепер, після протверезіння від побаченого російського «порядку», їх стало ще менше. Затяті путіністи - це в основному, за твердженням самих кримчан, це ті хто понаїхали після анексії і бажаючі, будь-що-будь вкоренитися в кримській землі.

Корінні кримчани чітко розуміють, що з агресивною і мілітаризованої Росією у них майбутнього немає, а тим більше майбутнього не буде і у їхніх дітей. Тому, багато хто намагається відправити своїх дітей в українські вузи, з перспективою продовження навчання за кордоном. Тільки таким чином можна врятувати нинішню кримську молодь від мілітаризації її свідомості і отруєння його кремлівською пропагандою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.