Дізлайк для Путіна

17 січня 2019, 15:09
Власник сторінки
1
14397

Як народ привітав Путніа з Новим Роком!

У новорічну ніч росіяни мали змогу почути та побачити свого гаранта конституції РФ, який привітав громадян з Новим Роком. Відео привітання ВВП люб’язно було розміщено «ручними» телеканалами в Інтернеті, і усе було би добре, якби користувачі не продемонстрували своє реальне ставлення до «царя».

Новорічне звернення переглянуло більше 800 тис. людей, з яких 72 тис. винесли негативний вирок своєму президенту, як це робили колись римляни, поставили великий палець вниз.

Безумовно це був неочікуваний результат для каналу «Россия-1» та «Першого», який призвів до того, що доступ до коментування відео та перегляду статистики, лайків та дизлайків, був швидко заблокований, а останній взагалі, видалив його зі свого каналу.

 Якщо проаналізувати дії російської влади у 2018 році, то все стає на своє місця. Як люди можуть підтримувати владу, яка губить свій народ?

Ось, наприклад, про підвищення пенсійного віку Уряд Росії оголосив в день старту чемпіонату світу з футболу. Під шум з «Лужників», де проходив матч-відкриття турніру, Прем'єр-міністр Медведєв розповів про впровадження 65-річного рубежу для чоловіків і 63-річного для жінок. «Ми довго готувалися до збільшення пенсійного віку і підійшли до цього тільки зараз, в тому числі тому, що створені умови для збільшення тривалості життя в рамках програми 80+», - заявив Дмитро Медведєв. І у якості бонусу росіянам ще пообіцяли підвищити ПДВ. Будь-які спроби людей «підвищити голос» на Уряд, закінчуються у СІЗО з поламаними ребрами та синцями.

Втім,  російські ЗМІ черговий раз акцентують увагу населення на тому, що Путін робіть тільки добро росіянам і якщо підвищення пенсійного віку допоможе переграти «усіх» то так значить і треба, і всі навколо його підтримають, а дізлайки – це все прошуки американців та хохлів.

Тому росіянам у Новому році можна лише побажати «триматися», незважаючи на відсутність «грошей» та свободи вибору.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Украина,Путин,народ,позор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.