Чому дружини посадовців народжують у США

11 січня 2019, 17:30
Власник сторінки
0
141
Чому дружини посадовців народжують у США
Источник картинки: Роды в Майами

В Україні дружини посадовців надають перевагу народженню дітей за кордоном.


Останній із відомих випадків - дружина міністра інфраструктури Володимира Омеляна, дизайнер Світлана Бевза, у квітні народила дочку у США.

Міністр намагався виправдатися  мовляв, дружина ще у лютому полетіла до Нью-Йорку на модний показ, однак за свідченнями лікарів змушена була залишитися і народжувати в Штатах.

За словами Омеляна їм вдалося скористатися законами штату Нью-Йорк, які дають можливість безкоштовних пологів по страховому полісу. Хоча, судячи по його декларації, дружина сповна спроможна.

За минулий рік Світлана заробила майже 1 млн грн., володіє ТОВ «Марк.Ком», двома автомобілями BMW X5, Ford Fusion Comfort, декількома об'єктами нерухомості і вказала $70 тис. готівкою. 
 
ПОПИТ НА ПОЛОГИ 


В Україні пологи в США мають попит — в інтернеті маса пропозицій народити в Майамі.

Питання пологів за кордоном активно обговорюється на форумах: мами, що вже народили в Штатах, діляться лайфхакамі, як повторити їх подвиг.

Наприклад, пишуть, що в Сполучених Штатах діють державні програми Medicaid і Medicare, розраховані на так звані незахищені верстви населення, і таку ж страховку мають туристи. У такому разі соцслужба, вивчивши фінансову ситуацію породіллі, дає добро.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.