Президент Трамп має намір у вівторок звернутися до держави щодо “шатдауна"

08 січня 2019, 15:24
Власник сторінки
0
40
Президент Трамп має намір у вівторок звернутися до держави щодо “шатдауна

Раніше Білий Дім повідомив про наміри президента в четвер відвідати південний кордон США

За повідомленням американських ЗМІ, президент  Трамп хотів би у вівторок  звернутися до країни у прайм тайм по питанню про “шатдаун” (часткового закриття федерального уряду).


Білий Дім поки що не  дав відповідь на питання про те, чи повязано це із запитом про виділення часу в сітці телемовлення для виступу з Овального кабінету.

Хоча за інформацією джерела, знайомого із справою, Білий Дім попросив зробити перерву в передачах, що транслюються у прайм тайм у вівторок.

 

Раніше у понеділок Білий Дім заявив, що у четвер президент Трамп планує відвідати південний кордон США.

 

Обидва повідомлення на фоні триваючого часткового закриття федерального уряду, повязаного із вимогою президента Трампа надати фінансування стіни на кордоні із Мексикою.


 “Президент Дональд Трамп у четвер здійснить поїздку на південний кордон, щоб зустрітися з тими, хто знаходиться на передньому краю кризи в сфері національної безпеки  та гуманітарної кризи”, повідомила у “Твіттері” прес-секретар Білого Дому Сара Сандерс.


За її словами, про деталі поїздки буде повідомленно незабаром.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.