"Путін – зло": в Естонії пройшла акція на підтримку Сенцова

13 липня 2018, 11:20
Власник сторінки
0
28
 Путін – зло : в Естонії пройшла акція на підтримку Сенцова

У четвер, 12 липня, у місті Таллін (Естонія) активісти вийшли на мітинг

У четвер, 12 липня, у місті Таллін (Естонія) активісти вийшли на мітинг під стіни посольства Росії на підтримку вимоги українського режисера Олега Сенцова про звільнення українських політв'язнів у Росії.

Участь у мітингу взяли естонські активісти та представники української діаспори. Пікет проходив у робочий час. Загалом у ньому взяло участь семеро активістів.

Люди, які зібралися під стінами посольства, виголошували "Свободу політв'язням", "Free Sentsov", "Руки геть від Донбасу!", "Крим – це Україна", "Рашизм не пройде", "Рада – ні! Свобода – так!".

Учасники пікету прийшли з плакатами, на яких були написи: "Stop Putin – Stop War" ("Зупинимо Путіна – зупинимо війну"), "Putin is Evil" ("Путін – зло"), "Свободу Сенцову! Свободу Сущенку! Свободу українським політв'язням!". 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Путин,зло,Владимир Путин,Путін,Сенцов,Володимир Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.