Фанати Путіна та Гітлера йдуть до влади у Німеччині

25 вересня 2017, 11:06
Власник сторінки
0
124
Фанати Путіна та Гітлера йдуть до влади у Німеччині

Оприлюднено перші результати виборів до німецького парламенту

В Німеччині оголосили попередні результати екзит-полів, проведених на виборах в Бундестаг.
Дані опитувань на виході з виборчих дільниць оприлюднила низка німецьких соціологічних служб, що виконували опитування на замовлення провідних телеканалів, передає "Європейська правда".
Як і очікувалось, перемогу отримав блок ХДС/ХСС, очолюваний Ангелою Меркель, але більш цікавим є результат праворадикальної проросійської партії "Альтернатива для Німеччини", яка стала третьою.
За даними Deutsche welle, блок ХДС/ХСС, очолюваний Ангелою Меркель, набрав 32.5%. Очевидно, саме Меркель стане канцлером у новому уряді Німеччини. На другому місці – соціал-демократи на чолі з Мартіном Шульцом, вони отримали 20%. Альтернатива для Німеччини 13,5%.
Опитування на замовлення суспільного каналу ZDF дає інші дані, але розподіл місць той самий. За їхніми даними, у партії Меркель 33,5%, у соціал-демократів 21%, у АдН - 13%.
Альтернатива для Німеччини (АдН) (нім. Alternative für Deutschland, AfD) — право-радикальна популістська політична партія Німеччини. Основна ідеологія партії націлена проти Євроінтеграції та проти імміграції іноземців. Керівництво партії відверто підтримує режим Володимира Путіна.
Перші особи партії 26 листопада 2014 побували в російському посольстві в Берліні і не приховували бажання надалі продовжити консультації з російськими дипломатами.
Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", американський неонацистський сайт The Daily Stormer перебрався в доменну зону .ru. Нову адресу зареєстрували 15 серпня в російській компанії RU-CENTER
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Меркель,ХДС,Ангела Меркель,Ангела Меркель,вибори,Німеччина,Мартін Шульц
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.