«Троянський кінь» Путіна

10 січня 2017, 12:15
Власник сторінки
0
417
«Троянський кінь» Путіна

Росія намагається вибудувати в Європі мережу політичних лідерів, партій і громадських організацій, які будуть допомагати дестабілізувати європейську єдність.

Всі знають славнозвісну історію взяття Трої. Завдяки міфічній споруді у вигляді коня, греки здобули перемогу у війні. Солдати скористалися підступним та хитрим засобом боротьби.

      Сьогодні, у 21-му столітті в силу подій, що відбуваються на території східної частини України, потрібно ретельно і з особливою увагою ставитися до «засланих козачків». У своїй попередній статті я писала про підготовку Росією плацдарму для прориву інформаційної блокади в Європі відносно подій на Донбасі. Тепер стає видна справжня картина цього всього. Спочатку низька акцій проводяться в Європі, а тепер в поле зору потрапляють окремі особистості, які таємно співпрацюють з ДНР/ЛНР. Не здивуюсь коли не стане новиною факт існування представництва ДНР під виглядом комерційної структури у місті Остраві, під «головуванням» Неллі Лискової. Ланцюжок продовжується, адже посадова особа при Президенті Чеської республіки, яка раніше, у 2014 році обіймала посаду секретаря Посольства Чеської Республіки у м. Москва Петро Пірунчік вдало співпрацює з представниками ДНР і втілює плани Кремля. Таким чином, РФ не просто реалізує стратегію «троянського коня», яка залишається незмінною і набирає обертів, а вільно проектує свою владу в Україні та в Європі: будує в країнах ЄС мережу політичних лідерів, партій та громадських організацій, які зможуть легітимізувати цілі Кремля щодо дестабілізації європейської єдності і підриву європейських цінностей. В цей же час, ряд країн такі як Франція, Нідерланди, Швеція, Данія вже розглядають гостре питання виходу із європейської союзу та стикаються із безліччю проблем, в тому числі високою загрозою тероризма, ослабленням економіки. 
     Проте, Україна дуже добре знає всю підступність Росії, тому «кремлівський кінь» своєї ролі в нашій державі не відіграє завдяки патріотам та героям України!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Путин,фашизм,Росія,Європейський Союз,журналісти,Франція,Швеція,Данія,Нідерланди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.