Разом ми сила!

10 жовтня 2016, 18:01
Власник сторінки
3
427
Разом ми сила!

Наші друзі та свідомі громадяни в Мілані пропонують не зупинятися на одноразовій акції 14-ого жовтня, а підтримати захід і провести 16 жовтня 2016 року о 15.30 флеш-моб проти РФ і за МИР!

У п’ятницю, 14 жовтня 2016 року, по всьому світі українська діаспора, вже і за участі корінних жителів різних країн, які прагнуть миру та злагоди як у себе вдома, так і у сусідів, проведуть чергову глобальну акцію  проти путінської агресії. Загальна назва заходу – «Stop Putins War in Ukraine 2.0.», мета якого припинення вбивств людей в Україні, на Донбасі, у Криму, в Сирії, засудження дій Росії в Грузії, Азербайджані, Чечні, Вірменії тощо, заклик до світової спільноти покарати її за один із найжахливіших злочинів останнього часу – катастрофу пасажирського лайнеру з дітьми малайзійських авіаліній рейсу МН-17 та недопущення подібних жахливих подій в майбутньому.

Наші друзі та свідомі громадяни в Мілані пропонують не зупинятися на одноразовій акції 14-ого жовтня, а задля привернення уваги всієї світової спільноти до міжнародних злочинів кремлівської влади, підтримати захід і провести 16 жовтня 2016 року о 15.30 флеш-моб на підтримку як глобальної акції «Stop Putin's War in Ukraine», так і загально-світовий  спротив проявів агресії стосовно мирного населення, за збереження миру і злагоди на нашій рідній планеті – ЗЕМЛІ!!!

Закликаємо всіх небайдужих висловити свій протест агресії та підтримати мирне і добросусідське існування у нашому спільному світі. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Грузия,Украина-Россия,Чечня,митинг,Путин,Милан,Сирия,агрессия,Малайзия,мир,Диаспора,Кремль,лайнер,флешмоб,украинская диаспора,агрессия России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.