Stop Putin’s War in Ukraine!!!! Мітинг!

29 вересня 2016, 18:28
Власник сторінки
5
722
Stop Putin’s War in Ukraine!!!! Мітинг!

Приблизна кількість людей, що загинула на Сході України починаючи з 2014 року перевищила позначку 9 тис. осіб.

Це мало для окупантів, які так і прагнуть знищити українську самобутню спільноту. І як багато для родин, які втратили своїх найближчих та найдорожчих кровиночок. За останні дні – щодня є вбиті і поранені громадяни України, і не тільки військовослужбовці: від постійних обстрілів страждають і місцеві мешканці, серед яких є діти.  Серце болить, немає сил дивитись на те, що відбувається, а совість не дозволяє залишитись осторонь.

Обидві сторони зобов'язані дотримуватися мінських домовленостей і припинити хаотичні обстріли та інші агресивні дії, які поставили мирних громадян в жахливе становище, що є кричущою зневагою гуманітарним правом і правами людини.

3a даними Світого Конгресу Українців, за межами України проживає 20 мільйонів людей українського походження. І саме спільними зусиллями українців, які проживають не тільки на території неньки України, але й за її межами необхідно боротися! Боротися разом за наше майбутнє, майбутнє наших дітей та відстоювати національні інтереси, захищати територіальну цілісність та недоторканість кордонів неньки України. Адже той, хто не знає своєї історії, не береже і не плекає свій народ, не вартий свого майбутнього. Саме тому, задля збереження України та Української нації, заради пам’яті старших поколінь та щасливого і мирного майбутнього нащадків - Просимо всіх небайдужих підтримати акцію справжніх Українців!!!

«14 жовтня 2016 року по всьому світі пройде акція проти путінської агресії «Stop Putin’s War In Ukraine 2.0» з метою припинення вбивств людей на сході України, на Донбасі, у Криму, задля припинення гібридної війни».

Основними пунктами мітингів будуть:

  • Повне виведення назад у Росію військ і військової техніки

  • Посилити (збільшити) спостережну місію ОБСЄ і подовжити її роботу до 24 годин на добу. Допустити місію ОБСЄ до частини українсько-російського кордону, який Україна тимчасово не контролює.

  • Продовжити та посилити санкції проти Росії, оскільки Росія не виконує мінських угод. Через Російську агресію на сході України посилюються обстріли, гинуть українські військові і мирне населення.

     Багато різних українських громад з різних країн вже приєдналися до акції. Ми впевнені в тому, що спільними зусиллями можемо зупинити агресію Росії проти України. Просимо підтримати українську діаспору, достатньо вийти і стати поруч, щоб продемонструвати свою незгоду з політикою Росії. І не тільки в Україні, а й в Грузії, Арменії, Азербайджані, у Сирії, та у багатьох інших регіонах, адже там де є Росія – там є війна!

    Ми сподіваємося на підтримку всіх, і української діаспори, і свідомих росіян, і діаспори інших народів, які страждали або продовжують страждати від «російського миру», хто хоче зберегти життя українців на Донбасі та в Криму, сирійців в Сирії, всіх, хто ПРОТИ ВІЙНИ! Адже перша хвиля таких мітингів увінчалася успіхом.

Разом Ми – сила! СЛАВА      УКРАЇНІ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: США,Канада,Росія,Донбас,Stop!,Україна,мітинг,Росія-Україна,Україна-США,Італія,діаспора,українська діаспора,Putin
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.