Перемога Ле Пен на радує політологів

07 грудня 2015, 12:04
Власник сторінки
0
133
Перемога Ле Пен на радує політологів

Ультраправа французька партія Марін Ле Пен, за попередніми даними, лідирує у першому турі регіональних виборів за даними Reuters. Що це означає для нас з вами?

Можливо нічого, а можливо її перемога - це тривожний дзвіночок для нашої держави, а якщо для держави, то і для її громадян, тобто, нас із вами. http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://www.charter97.org/ru/news/2015/12/7/181636/

Деякі українські політологи вважають таку зміну не зовсім бажаною з точки зору України. Виходячи з лояльного відношення Ле Пен щодо Росії та з отриманих більш 30 % голосів у її підтримку французами, можна прогнозувати та очікувати у подальшому зміни відносин між Францією та Україною. Підтримуючи партію «Національний фронт», лідером якої є Марін Ле Пен - громадяни Франції виказують свою підтримку і вважають, що у поточній ситуації саме її партія зможе захистити інтереси Франції та її громадян.

Остаточні результати регіональних виборів стануть відомі за підсумками другого туру голосування. Зараз ситуація для України не зовсім погана, але тенденції негативні. Підтримка виборцями партії Оланда, зараз займає навіть не другу, а третю сходинку.  У європейському союзі Франція та Германія грають ключові ролі, від них, у більшості, залежить, як будуть виглядати відносини у самому європейському союзі, та відносини між ЄС та країнами, які бажають увійти до складу ЄС. Також деякі політологи прогнозують зміни відносин між Києвом та Берліном. Якщо прогнози збудуться то нас очікують ще більш складні часи. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина-ЕС,Франция,Евроинтеграция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.