ЖЕРТОВНИЙ ПРЕЗИДЕНТ.

03 грудня 2015, 11:03
Власник сторінки
0
260
ЖЕРТОВНИЙ ПРЕЗИДЕНТ.

Європейці втомилися від жертовного вигляду президента України. Після виступу Петра Порошенка в понеділок на кліматичному саміті в Парижі - втомленість європейців стала ще більш помітною.

Реакція французів та деяких інших представників європейського союзу не схожа,  м’яко кажучи, на співчуття та підтримку України, можливо не України в цілому, а саме Петра Олексійовича зокрема,  у вирішенні внутрішніх проблем. Європейські лідери вже вдосталь наїлися жалюгідного та нескінченно відданого погляду - з яким вже другий рік поспіль  відвідує своїх європейських та американських друзів Порошенко.

Кожна наступна зустріч та промова президента, схожа на попередню. Кожного разу, на кожній зустрічі, з будь-якого приводу тема та суть промови Петра Олексійовича однаково починається та однаково закінчується. Спочатку мова йде про те, яка гарна нація українці, у ґрунті  такої думки полягає саме той факт, що нація обрала гарну владну команду тому і нація гарна. Далі йде частина про те, що всі біди в Україні та всього світу взагалі - відбуваються під пильним керівництвом Путіна, та й у тому що в Україні не зроблено за два роки нічого путнього - винен виключно він, а не уряд та президент. Ну і закінчується промова звичайно закликами до всесвітньої підтримки України всіма можливими способами, але краще  грошима та зброєю.

Ось вам стандартний формат виступу українського  голови. Додайте до цих слів обличчя Петра Олексійовича, помножте отримане враження на термін у півтора роки - отримаєте відношення європейців до країни та її президента.

Звісно, позиція президента, яка полягає у тому, що влада в Україні працює завзято та самовіддано, але не отримує бажаного, тому що… зрозуміла, вигідна та універсальна відмовка на будь-які випадки життя, але така позиція вже не ефективна у європейському просторі. Коли Україні надавалися кошти на економічні реформи спрямовані на розвиток держави та вихід з кризового становища, та замість того, щоб отримати хоча б якісь ознаки руху у цьому напрямку, європейські партнери бачать чергову серію п’єси «монолог у нас все погано - дайте гроші» у виконанні президента, виникає здивування та негатив.

Отже, політика жебрацтва вже не працює, вона на приносить бажаних дивідендів, тому керівництву країни  потрібно діяти по-іншому.  Чи зможе ця команда, яка є на сьогоднішній час запропонувати іншу модель політичної діяльності? Поживемо побачимо але якщо виникає таке питання, то це не гарна ознака. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина-ЕС,Петр Порошенко,климатическая конференция в Париже
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.