Теракти в Парижі віддалять Україну від Європи

16 листопада 2015, 14:25
Власник сторінки
0
89
Теракти в Парижі віддалять Україну від Європи

Який вплив матимуть Паризькі теракти на Україну, та чи матимуть? Звісно, така трагедія не пройде непомітно і в політичному розрізі, та залишить суттєвий відбиток, який торкнеться не тільки країн які

вже входять до Єврозони, а й країн, які мають наміри долучитися до неї. Вірогідно буде помітним вплив і на процес  євроінтеграції України.  До якого сьогодні прикуті погляди багатьох українців, але якщо звернути увагу на соціологічні опитування 2014 року, коли асоціацію підтримували 62% населення,  та поточного року (асоціацію  підтримує 55% населення) - то можна побачити, що бажаючих стало менше. І на це є свої передумови.

По-перше - це не зовсім щире бажання європейської спільноти бачити поруч з собою нас - українців. Щоб це зрозуміти, не потрібно мати надпотужний розум, слід тільки порівняти слова з ділом і все стане по своїм місцям. Було висунуто купу вимог, виконавши які, Україна юридично мала б стати європейською державою, але мало того, що ці вимоги у більшості своєї не виконуються (у чому заслуга наших політичних імпотентів, якими перенасичений сучасний уряд), та ще й збільшується їх кількість. Тобто, ні уряд не робить те, що повинен робити, ні європейці не палають бажанням прийняти нас у свої обійми натомість вигадують все нові умови, які нам потрібно виконати. 

По-друге – ситуація у Європі сьогодні занадто складна і без нашої країни, економічна криза нікуди не поділася, а з великою кількістю біженців з близького сходу кризу не тільки не подолають найближчим часом, а навпаки – криза підсилиться. На цьому етапі  українцям також нічого позитивного чекати не варто. Трудова міграція українських громадян у європейські країни буде не такою бажаною, тому що більшість вакантних місць буде зайнято сирійськими біженцями.

По-третє, чи згодні ми з вами прийняти тих самих біженців з близького сходу? Адже, якщо ми станемо частиною Європи, то логічно було б якби деяку  кількість біженців мала б прийняти і наша країна, так саме, як це роблять усі інші. Що само по собі мало б дуже важкі наслідки для нашої майже «вбитої» економіки. Ще один момент пов'язаний з біженцями це те, що користуючись таким способом маскування на територію України може потрапити значна кількість бойовиків ІДІЛ. Що може вилитися у терористичні акти аналогічні Паризьким.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина-ЕС,Париж,Евроинтеграция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.