Антифашисти в Україні

16 травня 2013, 11:59
Власник сторінки
Координатор Аналітичної Платформи АПК
0
318

Країну поглинули нові мітинги

Країну поглинули мітинги, на вулиці вивели: учнів шкіл, студентів, бюджетників, громадські організації, які дотуються з обласних фондів, аби ті голосно заявили, ми антифашисти. Напевно коли виникає рух супротиву, то варто було б говорити про активну ідеологічну роботу  фашистів в Україні…  Скажіть будь ласка, чи багато з Вас бачило по країні  листівок, підпільних клубів, масових акції, що відкрито пропагують  фашизм в містах, селищах нашої країни? Напевно, що ні і подібні дійства, що організовує головний українофоб, Вадим  Колесніченко  це черговий цирковий номер у його виконанні.

Давайте спробуємо розібратись хто ж такі антифашисти. Варто знати,  існує різниця між антифашизмом як політичним рухом та як особистим вибором окремої людини. Вікіпедія, зокрема дає таке тлумачення: В широкому сенсі, антифашист — це будь-яка людина, незгодна з ідеологією фашизму або та, що бере участь в антифашистських акціях прямої дії. Знову ж таки напрошується питання по-перше  де в країні ідеологія фашизму, а по-друге якщо такі і є, чому ними  не займаються відповідні ограни? Виходить, що ряжений в форму офіцера червоної армії, народний депутат є головним антифашистом, що хоче захистити простих українців. Напевно цей пан передивився нашумівшого фільму «Ми з майбутнього» і зараз в режимі реального часу, подає себе як головного героя стрічки.

Та в цілому все це дуже болить і засмучує мене як громадянина України.  Неприємно дивитись на те, як в робочий час людей, що працюють в бюджетних установах в наказному порядку зводять на центральні вулиці своїх міст, як студентів шантажують оцінками, якщо раптом вони виявлять не бажання йти в «стаді» антифашистів. Людей довели до зубожіння і доки в країні залишатиметься така стабільність, кожна акція яка дає по 50 гр. вважатиметься  реальним приводом,  прожити ще  день не голодним в цій країні…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.