Найгірша хвороба – хворіти духом

20 травня 2013, 09:36
Власник сторінки
Координатор Аналітичної Платформи АПК
0
1182

«...найгірша хвороба – хворіти духом» Григорій Сковорода

Саме відсутність духу і розуміння,  що ж робити далі зводить нанівець всі намагання «опозиції» бодай, щось протиставити сьогоднішній владі.  Ще коли розпочинались перші вуличні акції під назвою «Вставай Україна» ніхто, а найголовніше її лідери не могли зрозуміти яку політичну складову вона нестиме дл українців.

І ось фінал 18 травня, акція на Софіївській Площі. Щирі, відкриті до діалогу з «лідерами опозиції» люди, нажаль стали лише масовкою на фоні внутрішніх розбіжностей і не готовності до конкретних дій людей, що іменуються опозиціонери. Єдине на що спромоглись -  підписання декларації про єдиного кандидата на Президентських виборах у другому турі голосування. А що ж буде в першому. Тролитимуть один одного, допоки кандидат, що йтиме від влади не виграє. А потім знову почнуть створювати  нові Фронти, Вставай Україно, Борімося й поборемо…? Досить. Дайте чітку відповідь як ви бачите розвиток економіки хоча б до 2020 року, назвіть три основні реформи, що покладуть початок змін в країні. За якою формою державного управління житиме України. Чи так і залишиться абсолютний П…?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.