Комплекси Яценюка заважають створенню демократичної парламентської коаліції

26 вересня 2012, 11:52
Власник сторінки
0
301

.

Тільки так можна розцінювати звинувачення А.Яценюка на адресу народних депутатів України О.Донія та Т.Стецьківа. Мене, як і багатьох знайомих, друзів із соцмереж обурила заява А.Яценюка, який обізвав О.Донія і Т.Стецьківа зрадниками. Яценюк не має а ні морального, а ні громадянського права вдаватися до таких оцінок людям, кожний з яких зробив незрівнянно вагоміший внесок в українську справу аніж Яценюк, для якого має значення лише власна кар`єра і присутність у владі.

Де був Яценюк, коли О.Доній разом з іншими студентами-патріотами голодували на граниті центральної площі столиці УРСР і домоглися зрештою відставки керівника комуністичного Уряду? Чим займався Яценюк, коли Т.Стецьків керував загонами помаранчевих революціонерів? Відповідь на ці питання можна знайти в трудовій книжці фронтмена ООБ. Поки інші боролися за незалежність і свободу, цей чоловік просувався кар’єрними сходами з одного чиновницького кабінету до іншого, кращого: з кращим ремонтом, меблями і доходами.

Спроби нищення справжньої патріотичної опозиції та намагання принизити українських патріотів мають не лише моральний вимір. Образою українських патріотів Яценюк прагне відволікти увагу виборців від проблеми майбутніх «тушок» серед кандидатів ООБ. До таких методів вдаються лише політики, які переживають моральну кризу, політичне роздвоєння та зневіру у власній політичній перспективі після оголошення результатів парламентських виборів.

Виступ А.Яценюка, на моє переконання, матиме зворотній ефект для його політичної сили і її мажоритарників у виборчих округах, по яких ідуть Доній і Стецьків.  Тепер виборець Ю.Тимошенко неодмінно проголосує за двох ображених патріотів. Ліберальний космополіт Яценюк не знає і не розуміє галицького виборця, для якого патріотизм, духовність і мужність – не просто гасла з рекламної листівки.

Нападки на двох «чужих» для об`єднаної опозиції БЮТ кандидатів вивели на порядок денний питання самої можливості формування в майбутньому парламенті демократичної більшості. Поведінка Яценюка свідчить про політичну незрілість та нездатність очолювати демократичну опозицію. Блокуватися з таким діячами як Яценюк навряд чи хто матиме бажання. Тоді БЮТу Яценюка нічого не залишатиметься як і надалі проголошувати себе ексклюзивною опозицією, а виборцям довго сподіватися на чергове об`єднання демократів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.