НЕ «СТОЇТЬ» РЕЙТИНГ – ОШУКАЙ КОНКУРЕНТА

20 вересня 2012, 12:55
Власник сторінки
0
279

.

За таким принципом діє партія гауляйтера Попова в столиці України. 

Учора о 12.30 ночі членами ОВК виборчого округу № 219 Святошинського району міста Києва була зафіксована масова та доволі нахабна за своєю природою спроба фальсифікації передвиборчого процесу.

Напередодні нічної перевірки, приблизно о десятій годині вечора того ж дня, Святошинська ОВК отримала від невідомих осіб доволі незвичний пакунок, недбало замотаний скочем. Виявилося, у ньому були подання на членство в ДВК від «Руського блоку», партії «Союз», «Руська єдність», «Українська морська партія», «Зелені», «Союз анархістів України» та ще кількох напрочуд екстравагантних політичних маргіналів.

Утім, членів ОВК не стільки здивувало відверте антиукраїнське спрямування більшості з цих сил, скільки наявні в даному поданні прізвища. Адже, серед записаних мало не в алфавітному порядку людей, було чимало осіб, які вже є кандидатами в комісії. Притому, чомусь виключно із лав опозиції. Для довідки: у разі подання кандидатур на членів виборчих комісій від кількох партій, такі кандидатури взагалі не допускають до жеребкування.

Схожа ситуація склалася і в ОВК 211 виборчого округу. За словами кандидата в депутати по м. Києву від об’єднання патріотичних сил «Наша Україна» Сергія Вутке, який є одним із авторів звернення з цього приводу до прокуратури та міліції, такого відвертого «фальшування» в Україні вже давно не було. Зокрема, він заявив наступне: «Подібна ситуація відбувається по всій території нашої держави. Від підставних політичних партій подаються люди, які навіть не знають, що вони ними подані! Хоча, використовуються ксерокопії їхніх паспортів, підробляються заяви тощо. Потім, коли члени ОВК виявляють цих «двійників», тобто осіб, що подавалися від декількох політичних партій, такі «двійники» взагалі виключаються із виборчого процесу. Зрозуміло, що вилучення представників опозиції відверто грає на руку владі, тим самим збільшуючи шанси на проходження провладних кандидатів у члени ДВК. Так можна підставити будь-кого».

Отже, низький рейтинг влади ПР і КПУ в Києві О.Попов вочевидь має намір компенсувати масовими фальшуваннями результатів голосування. Щоби це зробити, гауляйтер затіяв махінації навколо кандидатів у ДВК.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.