УКБС ПОКРАЩИТЬ МІЖНАРОДНУ СПІВПРАЦЮ НА БАНКІВСЬКОМУ ФОРУМІ

08 серпня 2012, 12:21
Власник сторінки
Экономист
0
283

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” візьме участь у черговому засіданні Міжнародної Банківської Ради (МБР), яке відбудеться восени 2012 р. у місті Варшава (Республіка Польща).

Під час заходу обговорюватиметься комплекс питань, які стосуються різноманітних аспектів взаємодії кредитних організацій з органами державного регулювання та нагляду та національні особливості цього процесу в країнах СНД, Центральної та Східної Європи. 
Упродовж засідання учасники обговорять перспективи подальшого поглиблення співпраці з органами державної влади, розкриття потенціалів банківських галузей для оздоровлення національних економік, а також щодо особливостей розгляду третейських спорів на прикладі досвіду Польщі.

Довідково:
УКБС упродовж 8 років є активним учасником Міжнародної банківської ради. До складу цієї представницької інтернаціональної організації на сьогодні входять 11 банківських об’єднань: Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Росії, країн Центральної та Східної Європи, Азербайджану, Грузії, Сербії, Таджикистану, Узбекистану та України.
Роль УКБС у налагодженні взаємодії зі впливовими міжнародними банківськими об’єднаннями неодноразово була відмічена керівництвом Міжнародної банківської ради.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.