Роздуми про етику людини

29 травня 2012, 09:25
Власник сторінки
Координатор Аналітичної Платформи АПК
0
841

етичні стандарти

        На мою думку, до етичних стандартів людини, потрібно віднести певну сукупність неписаних людських правил поведінки,  якими ми маємо послуговуватись у повсякденному житі, а саме на роботі в родині з друзями. Це те,що формує загальний рівень культури кожного з нас.

        Важливою ознакою етичності людини в сьогоднішньому світі і особливо в Україні де є велика прірва між багатими і бідними я б відніс, здатність людей зближуватись, хоч вони є різними за соціальним статусам, поліпшення їх взаєморозуміння та взаємоповаги. Етична людина, має вміти спілкуватись адже, засіб регуляції взаємовідносин людей, багато в чому випливає з їхнього спілкування. В цьому випадку я б ще хотів зазначити, про гарне почуття гумору і здатність людини уміти посміятись над собою.

         Загалом, етичні стандарти покликані підкреслити все найкраще що є в  людині з точки зору її суспільної поведінки. Це всі ті ж християнські істини, які кожен має нести по життю: не обмани, не в кради, не засуджуй, не заздри і що дуже важливо для України не бери хабара. Кожен сам обирає свій стиль життя і поведінку в ньому. Та ми ж, завжди хочемо мати поряд з собою саме етичних, вихованих людей. Тому потрібно почати з себе і бути прикладом для інших.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.