УКБС: ПРИЗНАЧЕННЯ НОВОГО УРЯДУ – СИГНАЛ ДО СТАБІЛІЗАЦІЇ ФІНРИНКУ

27 лютого 2014, 17:14
Власник сторінки
Экономист
0
124

УКБС привітав формування нового Уряду в Україні

Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» вітає призначення нового керівництва Уряду України та вважає, що це є позитивним сигналом для стабілізації ситуації в країні.

На думку УКБС, затвердження Парламентом фахового фінансового блоку швидко заспокоїть валютний ринок і знизить девальваційні очікування.

Переконані, що спільні дії банківського співтовариства та нового керівництва Уряду і Національного банку України посилять можливості з подолання викликів, що постали перед банківською системою та економікою країни.

Проведення новим Урядом зваженої, прозорої і прогнозованої економічної політики та вжиття заходів щодо подолання корупції, збалансування Державного бюджету, спрощення умов ведення бізнесу, посилення захисту прав інвесторів тощо, поверне інвесторів на український ринок, дозволить в короткі терміни відновити довіру населення до банківської системи і стабілізувати курс національної грошової одиниці.

Впевнені, що здійснення громадського контролю за діяльністю держорганів сприятиме зменшенню корупційних чинників при прийнятті державних рішень та забезпечить дотримання владою демократичних принципів, конституційних прав і свобод громадян України.        

Прес-служба УКБС


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.