УКБС ПРОПОНУЄ ФІНРИНКУ КОНСОЛІДУВАТИСЯ

25 лютого 2014, 15:56
Власник сторінки
Экономист
0
121

УКБС закликає до об'єднання зусиль регулятора та усіх учасників фінансового ринку

Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» (УКБС) зазначає, що наразі основним завданням банківської системи є консолідація професійних ресурсів та допомога Національному банку України у виробленні ефективних рішень щодо стабілізації фінансової системи країни.

Не менш важливим є і підтримання постійного діалогу між Національним банком України та усіма учасниками ринку з метою обговорення актуальних питань розвитку банківської системи України та вжиття оперативних дій для вирішення проблем, що стримують цей розвиток.

Проведення регулятором зваженої та ефективної політики, відкритої, прозорої і зрозумілої для усіх учасників ринку відповідатиме інтересам банківської системи і економіки України. Це також дозволить створити принципово нові умови ведення бізнесу та буде запорукою становлення громадянського суспільства в державі.   

 «В поточних умовах важливо зберегти спроможність банківського сектору забезпечувати повноцінне функціонування та розвиток національної економіки, збереження заощаджень населення та коштів підприємств, - зазначає Генеральний директор Асоціації «Український Кредитно-Банківський Союз» Галина Оліфер. – Найголовніше – зберегти довіру суспільства до фінансової системи країни».

 Прес-служба УКБС


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.