ЗАЯВА УКБС ЩОДО СИТУАЦІЇ НА ВАЛЮТНОМУ РИНКУ

05 лютого 2014, 16:10
Власник сторінки
Экономист
0
303

Асоціація „Український Кредитно-Банківський Союз” занепокоєна ситуацією на валютному ринку та відсутністю офіційної та зрозумілої політики керівництва держави з цього питання.

Банківська спільнота закликає Національний банк, Уряд та Верховну Раду України негайно вжити дієвих заходів з відновлення стабільності валютного ринку.

З метою недопущення спекулятивних операцій на валютному ринку та розгойдування курсу закликаємо терміново усунути суттєві розбіжності між офіційним курсом НБУ та ринковим курсом іноземної валюти, встановити неухильний контроль за цільовим використанням банками рефінансування, виконанням міжнародних контрактів та використанням бюджетних коштів.

Для забезпечення економічного зростання в країні вважаємо необхідним невідкладно прийняти рекомендації МВФ та ЄС щодо проведення економічних реформ та структурної перебудови національної економіки. Прес-служба УКБС  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.