Дії влади грають на користь Тимошенко

22 липня 2011, 11:01
Власник сторінки
духовный рост
0
501

справа лідера БЮТ зайшла у глухий кут


Влада, шукаючи приводи для порушення все нових і нових справ проти Юлії Тимошенко, щоб дискваліфікувати її і не дати зосередитись на передвиборній агітації, сама того не помічає, як грає на користь лідерки «Батьківщини». Таку думку висловив народний депутат України Руслан Богдан.

«Мені дивно, чому політична влада України не второпає того, що вже зрозумів чи не кожний громадянин нашої країни — все, що зараз відбувається навколо Юлії Тимошенко, у кінцевому рахунку обернеться на її користь. Адже навіть ті, хто ніколи не підтримував екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, нині починають їй симпатизувати як вона відстоює свою правоту і сміливо викриває хибні кроки діючої влади», — зазначив він.

При цьому Руслан Богдан переконаний, що провладні політики, які переконали керівництво країни в таких діях проти Ю. Тимошенко, щонайменше опинилися в програшній ситуації незалежно від того — буде вона на волі, чи ні.

«Адже якщо вона буде на волі, то залучатиме все більше своїх прихильників. А от якщо Тимошенко сяде в тюрму, до її фігури буде прикута велика увага ще й міжнародної громадськості, що держава ставиться до неї несправедливо.», — зазначив він.

Нагадаємо, днями в.о. Генерального прокурора України Ренат Кузьмін повідомив, що нинішнє керівництво Генеральної прокуратури України має намір відновити розслідування справ проти екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, закритих у 2005 році.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.