Летючі грузини дарують свято українцям

28 листопада 2019, 15:45
Власник сторінки
духовный рост
0
16
Летючі грузини дарують свято українцям

Якщо ви прийшли на концерт, а там безкоштовно пригощають вишуканим грузинським вином – не дивуйтесь, мабуть ви потрапили на концерт ансамблю «Кутаїсі».

У грудні відбудеться їх великий тур містами України.

Хто ніколи не був на виступах легендарних грузинських танцювальних ансамблів, той не знає, що таке Грузія, навіть якщо кожен день їсть хінкалі з хачапурі і п’є Алазанську Долину. Проте, у кожного українця в грудні з’явиться блискуча можливість надолужити прогаяне й потрапити на один з 10 виступів легендарного колективу «Кутаїсі». Ця вишукана й унікальна трупа – справжнє Кіндзмараулі серед найкращих грузинських вокально-хореографічних ансамблів, якщо говорити мовою вина. Те, що вони виробляють на сцені, як злітають у карколомних трюках над залою, яку динаміку і чудову енергетику дарують глядачам - цього ніколи не забути. Кожного разу, приїжджаючи до нас, вони привозять щось нове й небачене, щоб здивувати своїх шанувальників.

Взагалі, в Україні завжди дуже тепло зустрічають «Кутаїсі», і на цей раз можливість потрапити на їхній концерт з`явиться у мешканців Донбасу, близьких до зони АТО – талановиті сакартвело заїдуть до Маріуполя 4.12, Краматорська 5.12, Сєверодонецька 6.12. А розпочнеться їх гастрольне турне 1 грудня в Одесі. Вже 2 грудня шалених грузинів зустрічатиме Київ. А ще будуть Дніпро, Суми, Харків, Чернігів і навіть Бровари. Мешканці цих міст без труднощів знайдуть дату й місце виступів «Кутаїсі».   

А от як про славетний  колектив пишуть автори концертних програмок:

 «Справжній культурний «скарб» Грузії, багаторазовий переможець міжнародних фестивалів — він закохує у себе глядача з перших хвилин унікального шоу, занурюючи у справжній вихор щирих емоцій. Ансамбль «Кутаїсі» свято шанує національні фольклорні традиції, посилюючи і примножуючи їх з допомогою молодих й талановитих виконавців пісень і танців. Саме цим він вигідно відрізняється від інших грузинських колективів, оскільки зумів органічно поєднати в собі енергію, запал і барвистість танцю з хвилюючим багатоголосним співом. Багаторічна історія успіху цього дивовижного колективу стрімко мчить крізь час, мов вируюча гірська річка, зачаровуючи досить сильною енергетикою та неперевершеним талантом. Поєднання глибокого, чаруючого співу з віртуозним виконанням національних грузинських танців підкорили світову сцену, забезпечивши визнання і тріумф традицій найгостиннішого етносу. Унікальні постановки і хореографія, розкішні костюми, супровід оркестру подарують емоції, здатні опромінити ваше серце». 

Що ж, без сумніву, вони варті того, щоб їх любити, бо, крім усього, ще можуть дарувати українцям частину своєї жадоби до волі і життя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: концерт,Грузия,шоу,гастроли
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.