Потрібен новий лідер?

23 липня 2011, 10:47
Власник сторінки
духовный рост
0
723

Від "Нашої України" залишилася, за великим рахунком, помаранчева символіка та, власне, сам Віктор Ющенко



Нині політична партія "Наша Україна" перебуває у пошуках ефективної стратегії до парламентських виборів. Однак, на думку народного депутата України Руслана Богдана, цій партії поки що не вдається намацати своє місце в політичному мейнстрімі і визначитися зі своїм позиціонуванням.

— По-перше, нашоукраїнським партфункціонерам і досі не вдалося оцінити своє нинішнє становище, по-друге, наразі досить приречено виглядають намагання виправити старі помилки, які призвели до значного падіння рейтингу "Нашої України", — вважає він.

Для української громадськості не залишилися непомітними часті зміни в керівництві партійних органів, внутрішні суперечки, які стали предметом громадського обговорення, а пізніше —розколена через бізнес-інтереси парламентська фракція, ситуативне голосування з більшістю в парламенті тощо...

— Усе це негативно позначилося на партійному бренді. Єдине, що залишилося в "Нашої України" із часів Майдану — це помаранчева символіка та, власне, сам Віктор Ющенко. В очах багатьох українців Ющенко став уособленням партії, яка, перебуваючи при владі, розчарувала багатьох із тих, хто голосував за самого Віктора Андрійовича в 2004 та "Нашу Україну" під час останніх чергових та позачергових виборів до ВР, — завершує думку Руслан Богдан.
Стас ГРИГОРІВ
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.