Завтра буде проведена акція проти руйнації Андріївського узвозу

10 квітня 2012, 18:24
Власник сторінки
соціолог, громадський діяч
0
696
Завтра буде проведена акція проти руйнації Андріївського узвозу

Сьогодні на Андріївському узвозі були знесені три будівлі. Будинки знесли під прикриттям реконструкції вулиці.


Сьогодні на Андріївському узвозі були знесені три будівлі. Будинки знесли під прикриттям реконструкції вулиці. Хоча вони не були об’єктами культурної спадщини, знесення відбулось незаконно.  Про це заявив заступник начальника головного управління охорони культурної спадщини КМДА Сергій Новгородський.

Нагадаю, що Міністерство культури видало указ, що Андріївський узвіз є пам'яткою містобудування, тому будь-яке проведення робіт має бути регламентовано.

В результаті цієї події, сьогодні о 19:00 біля Історичного музею зібралося близько сотні активістів. Вони визначили план дій, на кого тиснути, як і коли.

Організатори закликають долучитися до акції, метою якої є протидія подальшій руйнації Андріївського узвозу і вимагають знайти винних у тому що трапилось.

В середу (11.04.2012) о 19 годині по вул. Десятина 3А, буде проведене мирне зібрання, мета якого висловити протест проти подальшої руйнації історичного Києва.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,КМДА,Попов,Андріївський узвіз,руйнування,знесення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.