Закрита соцмережа Сильної України

14 квітня 2012, 13:13
Власник сторінки
соціолог, громадський діяч
0
624

В партії Сергія Тігіпка функціонувала закрита соціальна мережа для її членів.

Мало хто знає, що партія «Сильна Україна» мала свою соціальну мережу. Доступ до цієї мережі мали усі партійці, а це приблизно 87 тис. чоловік. Проте, фактично нею користувалися близько 500 і заходили хоча б раз приблизно 2000 партійців. Цією мережею не користувався сам Сергій Тігіпко, але нею активно користувалася його колишній заступник Олександра Кужель та деякі депутати місцевих рад. За все її існування, у найбільш популярній групі під назвою «СИЛЬНА УКРАЇНА ONLINE», яка налічує 472 користувача, було залишено 1742 повідомлення. Окрім цієї групи існувало ще близько 180 інших груп. Ця партійна соціальна мережа дала змогу об’єднатися різним спеціалістів і почати створювати різні проекти. Один з таких проектів, – це «BUSINESS START», метою якого було проведення тренінгів для представників партії за символічні кошти.

Ось як виглядає профіль користувача.


А це група «СИЛЬНА УКРАЇНА ONLINE».

Зараз технічно соціальна мережа досі функціонує, хоча практично нею ніхто не користується. Лише декілька повідомлень за останній місяць.

На мій погляд, вона далеко недосконала і використовувалася не ефективно. Проте це чудовий приклад «партійного будівництва», а точніше намагання зробити вигляд такого. Якщо б в нашій державі насправді існувало таке поняття як «партійне будівництво», то такий інструмент при вдалому його використані, зміг би значно посилити можливості партії. До прикладу швидко мобілізовувати партійців на різні заходи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: социальная сеть,Сильная Украина,партийное строительство,соціальна мережа,Сильна Україна,партійне будівництво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.