Молодь Тернополя взяла участь у Школі громадських аудиторів

23 червня 2012, 11:02
Власник сторінки
історик, громадський діяч
0
439
Молодь Тернополя взяла участь у Школі громадських аудиторів

15 – 17 червня 2012 року в м. Кам’янець-Подільський відбувся семінар на тему «Як організувати громадський контроль за діяльністю тендерних комітетів на місцевому рівні?»

15 – 17 червня 2012 року в м. Кам’янець-Подільський відбувся семінар на тему «Як організувати громадський контроль за діяльністю тендерних комітетів на місцевому рівні?»,  який був організований  Центром політичних студій та аналітики в рамках проекту „Школа громадських аудиторів“ за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Науманна За свободу.

 У семінарі взяли участь молоді люди віком від 20 до 30 років, які мають досвід громадської діяльності, роботи в органах місцевого самоврядування чи роботи в органах державної влади.

 Даний семінар був організований  для  представників західної України (Рівненська, Волинська, Львівська, Чернівецька, Тернопільська, Івано-Франківська, Закарпатська області).

Тернопільську область на даному семінарі представляв голова Правління  Тернопільської  обласної молодіжної громадської організації «Спілка Молодіжного Самоврядування» Ігор Процик

Під час семінару його учасники отримали знання та практичні навички щодо системи державних закупівель в Україні, вимог, термінів, регулювання та можливих порушень у сфері тендерних закупівель, джерел та способів отримання інформації від органів влади, оскарження протиправних дій тендерних комітетів, механізмів публічного тиску на владу та організації медіа-кампаній на місцевому рівні.

 Як зазначив один із його учасників, голова Правління ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування» Ігор Процик: “Даний семінар дав можливість молоді отримати практичні знання щодо специфіки діяльності тендерних комітетів і процедури проведення тендерних закупівель, особливо на місцевому рівні. Дуже важливим елементом для закріплення отриманих теоретичних та практичних знань було проведення рольових ігор по даній тематиці, що дозволило зрозуміти специфіку діяльності тендерних комітетів. На мою думку,отримані знання більшість учасників семінару будуть застосовувати на практиці, що дозволить зробити діяльність тендерних комітетів на місцевому рівні більш публічною  для громадськості”

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.