Кидалово 15%

19 листопада 2012, 21:17
Власник сторінки
Публічний інтелектуал, доктор філософії з права, правозахисник, дослідник і практик миру та ненасильства.
0
491
Кидалово 15%

Влада хоче заробити двічі на... нашій недовірі до влади!

Ми не любимо режим Януковича. Не віримо його сатрапам Азаровим-Арбузовим та іншим, знайденим в синій капусті. 
 
Гадаєте, їм пофіг? Неправда! Влада заробляє на нашій недовірі. 
 
Думали, тільки Чечетов любить «розводити кошенят»? Тоді поверніть очі на «блакитного злодюжку» Арбузова. Скромняга тримає язик за зубами. Але країна має знати своїх героїв! 
 
...Гривня повільно знецінювалася, загрожуючи нашим заощадженням. Ми гадали, що це початок кінця – тим більше, що прийдешній кінець світу рекламують по телебаченню майже так само часто, як косметику та миючі засоби. 
 
«Кабздець гривні!» – думали ми і несли національну валюту в банки, міняючи філософа Сковороду та поетесу Лесю Українку на масона Франкліна та антисеміта Гранта. 
 
І раптом – сюрприз, сюрприз! – Нацбанк викидає на ринок дешеві доляри (притримані за той час, поки гривня дешевшала), зобов’язує банки міняти на гривню половину валютної виручки, а тим часом для повного гешефту депутат Хомутиннік вносить законопроект про 15%-ні побори на обмін валют, нібито, з метою «покращити фінансовий стан Пенсійного фонду». 
 
Прогнозую подальший розвиток подій: прийняття законопроекту в першому і в другому читанні, далі – президентське вето. Рукою Чечетова всіх буде налякано, рукою НашеваДараговаВіктараФьодоровіча країну буде врятовано. У проміжку зашуганий народ активно продаватиме долари за офіційним курсом. 
 
Отак Арбузов та камарилья банкірів хочуть заробити двічі на нашій недовірі до влади: 
 
1. Вони продали нам дорогі долари. 
 
2. Вони куплять у нас дешеві долари. 
 
Профіт!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: доллар,НБУ,Арбузов,кидалово,кидалы и лохи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.