НБУ ВІДСЛІДКОВУВАТИМЕ ДІЯЛЬНІСТЬ УКБС

28 березня 2013, 12:26
Власник сторінки
Экономист
0
218

Регулятор окремо вивчатиме публікації в ЗМІ про УКБС

Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» вітає ініціативу Національного банку України щодо проведення щоденного моніторингу публікацій про діяльність регулятора, які друкуються у ЗМІ. При цьому, думці УКБС регулятор приділятиме особливу увагу, як і матеріалам таких поважних міжнародних інституцій, як Міжнародний валютний фонд та Європейський банк реконструкції та розвитку.

Так, Національний банк України оголосив тендер на закупівлю послуг зі щоденного моніторингу медіа поля, з метою вивчення тематики та тональності публікацій щодо діяльності регулятора, які друкуються у ЗМІ.

Центробанк досліджуватиме матеріали ЗМІ з класифікацією за наступними рубриками: «Діяльність НБУ», «Банківська і фінансова система України», «Економічні макропоказники», «Світове фінансове співтовариство» (окремо регулятор вивчатиме матеріали, що стосуються, зокрема, МВФ , ЄБРР та УКБС).

В УКБС переконані, що вказаний медіа аналіз забезпечить оперативне  вивчення Центробанком громадської думки щодо актуальних питань функціонування фінансово-кредитної системи України, та сприятиме врахуванню думки експертів УКБС при прийнятті регуляторних рішень.

         «Приємно, що Національний банк поставив УКБС в один ряд з такими поважними експертними інституціями, як МВФ та ЄБРР. Це є додатковим підтвердженням статусу УКБС як незалежного експертного інституту у нагальних питаннях діяльності фінансово-кредитних установ, – зазначає Генеральний директор Асоціації «Український Кредитно-Банківський Союз» Галина Оліфер. – Так, лише за останні два роки УКБС опрацював понад 160 проектів нормативно-правових актів НБУ та подав регулятору пропозиції щодо удосконалення понад 110 проектів (значна кількість яких була врахована). Сподіваємося, що НБУ не лише буде вивчати інформаційну діяльність УКБС, а й надалі дослухатиметься до нашої думки».

        


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.