Я - традиція

28 березня 2013, 12:50
Власник сторінки
Публічний інтелектуал, доктор філософії з права, правозахисник, дослідник і практик миру та ненасильства.
0
215
Я - традиція

Випустив збірку ідеалістичної прози. Багато сатири, соціальної фантастики і соціальної критики. Не без антиутопії. Коротше кажучи, 128 сторінок добродушного хуліганства.

Випустив збірку ідеалістичної прози. Зветься "Я - традиція". Деякі з вміщених у ній оповідань публікувалися в цьому блозі. Багато сатири, соціальної фантастики і соціальної критики. Не без антиутопії. Коротше кажучи, 128 сторінок добродушного хуліганства.

На обкладинці книги написано: "Всі успіхи людства створені задумом однієї людини. Ви можете воювати з одинаками, але традиція радісної самотності доброго розуму житиме вічно".

Це одна з перших книжок мого видавництва. До речі, днями представлю книжку віршів непересічної жінки.

Є великі плани - видавати розумні книжки літературно-художньої, громадсько-політичної, просвітницької, публіцистичної тематики, продавати їх через книгарні та за схемою "книги поштою". Шукаю партнерів: авторів, розповсюджувачів, інвесторів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: книга,фантастика,сатира,проза
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.