УКБС КОНСОЛІДУЄ БАНКИ ДО НАЙБІЛЬШОГО В СНД ПРОФЕСІЙНОГО ФОРУМУ

20 серпня 2013, 06:19
Власник сторінки
Экономист
0
137

На початку вересня представники УКБС братимуть участь у Міжнародному банківському форумі у Сочі

Представники Асоціації „Український Кредитно-Банківський Союз” дослідять особливості нагляду та регулювання фінансових послуг в країнах СНД та Європи. Подія відбудеться на найбільшому професійному форумі банкірів у пострадянському просторі в м. Сочі (Росія).

Захід проводиться за підтримки Центробанку Російської Федерації та Світового Банку та організований партнером УКБС по Міжнародній Банківській Раді – Асоціацією регіональних банків Росії.

Традиційно подія, якою розпочинається діловий сезон, відрізняється високим представництвом. Так, серед доповідачів форуму керівники Міністерства фінансів Росії, Федеральної служби з фінансових ринків, Федеральної антимонопольної служби, Комітету Ради Федерації з питань бюджету і фінансових ринків, а також Уповноважений при Президенті із захисту прав підприємців.

Можновладці, провідні банкіри, аналітики та представники міжнародної фінансової еліти обговорюватимуть світовий досвід підтримки ліквідності у банківському секторі, середньострокові прогнози економічного розвитку. Крім того, будуть розглянуті питання захисту прав кредиторів та інвесторів, нові тенденції щодо захисту вкладів, а також стимули для притоку іноземних інвестицій.

            „За роки свого існування Сочинський форум збирає все більше прихильників з різних країн, його значення постійно зростає, а аудиторія збільшилася втричі. Отже, цей захід заслуговує на особливу увагу, як найбільший професійний форум банкірів на теренах СНД, – зазначає  Генеральний УКБС Галина Оліфер. – Проведення подібних зустрічей є важливим кроком для консолідації міжнародної банківської спільноти та вироблення конструктивних пропозицій для подальшого розвитку банківського бізнесу. Тому УКБС і надалі братиме активну участь у цьому процесі”.

 

Довідково:

Особливе історичне значення форуму полягає у тому, що 2004 року він об’єднав представників банківських асоціації з країн СНД та Центральної та Східної Європи у рамках Міжнародної Банківської Ради, до складу якої ввійшов УКБС.

УКБС є активним учасником цього руху упродовж 9 років.

 До складу МБР, разом з УКБС, входять банківські асоціації з 12 країн, у т.ч.: Росії, Угорщини, Сербії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Азербайджану, Грузії, Таджикистану, Узбекистану та Молдови.

Детальніше про діяльність УКБС в рамках МБР у розділі “Організація”, підрозділі “Міжнародна банківська рада”.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.