4 ЛИСТОПАДА 2013 СТАРТУЄ ТИЖДЕНЬ ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ

04 листопада 2013, 08:09
Власник сторінки
Экономист
0
210

У понеділок, 4 листопада 2013 року, розпочнеться Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності.

Основним завданням акції, що відбувається в рамках реалізації Плану заходів з підвищення рівня фінансової грамотності населення на 2013 рік (затверджений наказом НБУ від 18.05.2013 № 61-од), стануть роз’яснення щодо виховання звички до заощаджень та інвестицій; надання правдивої інформації про основні фінансові продукти, за допомогою яких можна реалізувати свої плани, у т.ч. покращити майнових стан; основних принципів фінансового обліку; ведення сімейного бюджету.

Під егідою Всеукраїнського тижня фінансової грамотності передбачається проведення освітніх заходів для різних вікових і соціальних груп за спеціально розробленими регулятором методичними рекомендаціями та сценаріями.

Усі зацікавлені партнери, які мають досвід, ресурси та бажання для проведення тематичних інтерактивних занять для різних верств населення, запрошено до участі у зазначених заходах.

„УКБС вітає дану ініціативу Національного банку України, – зазначає Генеральний директор Асоціації „Український Кредитно-Банківський Союз” Галина Оліфер. – Вважаємо, що залучення всіх верств населення до використання фінпослуг та управління власними фінансами сприятиме підвищенню їх впевненості у захищеності власних інтересів та законних прав як споживачів фінансових послуг”.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.